Kalejdoskop – parliv i Paris

omslag

« Även med slutna ögon kunde jag se den cirkelformade staden, gatornas geometri innanför ringvägen, floden i mitten, den högra stranden i norr, den vänstra i söder, kanalerna och parkerna, monumenten. Jag brukade tänka på Paris när jag stod i teckningssalen. Platser och kvarter jag tyckte om rullades fram som skärvor i ett kalejdoskop. »

Om boken.

> BokusAdlibrisAppleDitoBokon, Bokinfo.

2 responses to “Kalejdoskop – parliv i Paris”

  1. Tina Lundberg dit :

    Flyhänt och välskriven skildring av Paris alla frestelser, vedermödor och fröjder. Berättarjaget har en glupande aptit på att upptäcka staden och genom alla dess kontakter också sig själv. Ett fiffigt grepp att låta varje arrondissement bära sin egen historia om än sammanflätat med de övriga. I sanning ett kalejdoskop!
    Tina, EU-medarbetare, Bryssel

  2. Petra Göransson dit :

    Fängslande Parisskildring. Har man inte redan upptäckt Paris olika stadsdelar så vill man göra det utan tvekan. Kan varmt rekommendera Kalejdoskop. Petra Göransson, EU-utbildare SE

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.