Mosaik

”Mosaik” är en fristående fortsättning till ”Kalejdoskop” och utspelar sig i Bryssels internationella kretsar. Novellsamlingen inleds med anspelningar på terrorattacken mot Twin Towers 2001 och slutar med terrordåden i Paris och Bryssel 2015 och 2016. Miljön och tidskänslan är bärande, men viktigast är porträtten av människor med olika ursprung, som arbetar, umgås, älskar, bildar familj, åldras och skiljs i den kosmopolitiska staden. Durrells ”Alexandriakvartetten” har inspirerat, liksom Joyces ”Dublinbor”. Boken kan laddas ner här (Kindle, e-pub, pdf).

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.